Referenciák

Badacsonytomaj

Balaton északi partján található pihenőház modern terméspala fedést kapott. 400 m2 tetőfelület Cupa Pizarras 60×30 kettősfedéssel készült.
A porta épület fedése Cupa Pizarras 40×25 palafedés mellett remekül mutat a korcolt lemezfedés.

Budapest

A képeken látható épületek jó példák a terméspala modern felhasználása. A tetőkön Cupa Pizarras 60×30 és 35×25 kettősfedés látható.

Egervár

A város általános iskolája szépült meg egy új tetővel. A fedés Cembrit Diamond 40×40 sarkított négyzet síkpalával készült.

Győr

Győr városában található egy régi stílusú ház, amely sarkított méhsejt fedést kapott, a kupola pedig Spitzwinkel palával lett lefedve. Ennek köszönhetően egy modern épületet kaptunk.

Lajoskomárom

A város éke lett a lajoskomáromi polgármesteri hivatal, amely Cupa Pizarras 25×25 UNI palafedést kapott. Egy remek példa, hogy egy régi hivatali épületből is lehet modern városházát kialakítani.

Leányfalu

Budapest mellett található kis településen jártunk, ahol a családi ház Cupa Pizarras 25×35 téglány kettősfedéssel készült el.

mosonmagyaróvár

A képeken látható egy 600 m2 tetőfelületű épület, amely új tetőszerkezetet és terméspala fedést kapott.  Cupa Pizarras 25×40 téglány kettősfedést alkalmaztunk.

Paloznak

A Balaton északi partján, Paloznakon egy borászat is modern terméspala fedést választott, ahol nemcsak a tető, hanem a homlokzat is így készült. A tetőre Cupa Pizarras 25×35 téglány kettősfedést, a homlokzaton pedig egyszeres fedést alkalmaztunk. A tetősíkon kialakítottunk egy fekvő ereszrendszert.

Tihany

A város központjában található Magtár épülete is felújításon esett át, ahol a tető Cupa Pizarras 25×35 terméspala fedést kapott, illetve itt is kialakítottunk egy fekvő ereszrendszert.
Tihany egy másik részén hódfarkú palafedést alkalmaztunk, Cupa Pizarras 20×30 íves palával, hétköznapi nyelven „mézeskalács” házikónak is nevezhetjük.  🙂

Tura

Turán több munkafolyamatot is végeztünk, amely közt volt falfedés, tetőfedés illetve akácból készült terasz.

A tető és a homlokzat is Cupa Pizarras 25×40 egyszeres diagonális terméspala fedést kapott. A tetőn kialakítottunk egy rejtett ereszcsatorna rendszert.

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg északi részén, a Zala folyótól északra található a Gébárti-tó. Parkosított környezetében található a Regionális Népi Kézműves alkotó ház, amely Cupa Pizarras 25×25 UNI palafedést kapott, így kiemelkedő látványosság lett.

Zánka

A Zen Garden Resort egy rejtett gyöngyszem a Balaton északi partján, Zánkán. Az égig érő fák lombjai között összesen 21 apartman található, amelyeknek a tetőfedése Cupa Pizarras 25×40 kettősfedéssel készült. Homlokzaton egyszeres kapcsos palafedést alkalmaztunk.